Tracklist:

Breng me nog eenmaal naar huis.

Tranen heb ik om jou gehuild.

Wat moet ik toch zonder jou.

Nog nooit in mijn leven.

Jij hebt me duizendmaal bedrogen.

Ze zeggen.

Ik wil niet zonder jou leven.

Wat jij ook doet je gaat je gang maar.

Een lied alleen voor jou.

Dans met mij vannacht.

Weet jij wel.

Geen cent te makken.

Een blik van jou.

Ik klop drie keer.

Ik ben verliefd op jou.

Dans de hele nacht met mij.

Colinda's Hitmedley 1.

Colinda's Hitmedley 2. 

 

Biografie 

In 1987 krijgt de Brabantse Zangeres Colinda landelijke bekendheid met de hit "Kom dans met mij Colinda". Na haar succesvolle solocarrière en haar nummer 1-hit "Let me in" (waarmee ze met regelmaat te gast was in TV-programma's als "Op Volle Toeren") was ze in 1993 de vervangster van Marianne Weber in "Het Holland Duo". 

Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om nu tijd te maken voor haar gezin.

Na de samenwerking met Pierre Kartner (1999), dat resulteerde in de single "Mannen, mannen, mannen" en de jaren als zangeres in een duo is Colinda vanaf 2010 weer volop met haar solocarrière bezig. 

Haar singles "Ze zeggen", "Jij hebt me duizendmaal bedrogen", "Weet jij wel" en haar album "Ik wil niet zonder jou leven" zijn landelijk uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music (Berk).

In juni 2012 trouwt Colinda opnieuw en neemt ze speciaal voor haar bruiloft het nummer "Wat moet ik toch zonder jou
" op in de studio van Laurens van Wessel.

In maart 2013 werd de nieuwe single "Breng me nog eenmaal naar huis" uitgebracht. Op 22 maart 2013 was de presentatie van haar album met dezelfde titel.

Daarna volgde er nog vele singles zoals "Zo zonder jou", "Kun jij me zeggen", "Jij bent een leuke vent", "Ik ben zo verliefd" en als laatste single voor dit jaar "Wat ik alleen maar wil".

Op 10 oktober 2014 werd het nieuwe album gelanceerd met als titel "Dat komt allemaal door jou". Wederom was de albumpresentatie een groot succes.

Op 1 januari 2015 is de single "Mannen mannen mannen" uitgekomen dit is een duet wat ze samen met haar dochter heeft opgenomen. Na dit nummer zijn ook de volgende singles opgenomen "Mijn kijkdoos" en "Laat de boel de boel nou maar".

Omdat 30 jaar Colinda in aantocht is hebben we besloten een oud nummer op te nemen uit de tijd van “Het Holland Duo” wel getiteld "Donderdag de Zevende" deze single is gelanceerd op 28 april 2015.

Op 6 Mei 2016 was het zover en werd 30 jaar Colinda gevierd, dit leverde een dubbel album op met 40 nummers. Ook deze keer was de albumpresentatie een groot feest.

Colinda ziet haar toekomst muzikaal tegemoet!